iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Πρωτάθλημα Τύπου
Επικυρώθηκε η βαθμολογία
Πρώτη η ΓΓΑ!


Η Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ αποφάσισε ομόφωνα - λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού – να μην πραγματοποιηθούν οι τελευταίες αγωνιστικές και να επικυρωθεί η βαθμολογία, όπως έχει διαμορφωθεί ως και την 17η αγωνιστική. Πρώτη τερμάτισε στην κανονική περίοδο η ομάδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Στην ομάδα της ΓΓΑ αγωνίστηκαν δύο Ραφηνιώτες ο Τόλης Πικουλίδης και ο Αργύρης Κωστάκης καθώς κι ένας Αρτεμιώτης ο Άρης Καραίσκος.
Η διεξαγωγή των πλέι οφ και των αγώνων Κυπέλλου για την ανάδειξη του Πρωταθλητή και του Κυπελλούχου θα πραγματοποιηθεί το διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2020 με τα τωρινά ρόστερ (της περιόδου 2019-20). Η Οργανωτική Επιτροπή θα επανέλθει –κατόπιν συνεδρίασης της- με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, το οποίο θα αφορά τους παραπάνω αγώνες και την έναρξη της νέας σεζόν.
 
Η διοργανώτρια επιτροπή τονίζει. Ας εξακολουθήσουμε, λοιπόν, να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για εμάς και τις οικογένειές μας όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να αφήσουμε πίσω μας αυτήν την κατάσταση το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψουμε γεροί και δυνατοί στους αγωνιστικούς χώρους για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. 
 
Προς όλους τους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα Τύπου, καλό καλοκαίρι!