iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Και η μητέρα του
Αγγελίδη είχε μείνει
σε κώμα με μηχανή...


Μια παλαιότερη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ο οποίος δίνει μάχη στην Εντατική μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του ήρθε στην επιφάνεια και μέσα από τα λεγόμενα του προκύπτει η τραγική ειρωνία με την περιπέτεια υγείας που είχε περάσει η μητέρα του.

Όπως είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η μητέρα του έπεσε από ένα μηχανάκι και χτύπησε το κεφάλι της.

Η έλλειψη γιατρών και η 20ωρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της. Ήταν στην εντατική επί 6 μήνες και ζούσε υποστηριζόμενη από ιατρικά μηχανήματα και για τα επόμενα 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση.

Στο μεταξύ ο οδηγός του λεωφορείου με το οποίο συγκρούστηκε ο Κωσταντίνος Αγγελίδης μίλησε σοκαρισμένος στο «Πρώτο Θέμα», μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη περιγράφοντας το περιστατικό έτσι όπως το έζησε αυτό. «Δεν ξέρω ακόμα τι έχει γίνει, είδα ένα χτύπημα από πίσω στο λεωφορείο. Είμαι και εγώ πολύ στεναχωρημένος από όλο το σκηνικό και δεν μπορώ να πω κάτι. Θέλω λίγο χρόνο. Προσπάθησα να βοηθήσω τον άνθρωπο όσο μπορούσα καλύτερα».