iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Κριτική του ΚΙΝΑΛ για
τον συνωστισμό στα
εγκαίνια της Ομόνοιας


Κριτική για τις εικόνες συνωστισμού το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Ομονοίας, ασκεί με ανάρτησή του στα social media ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο δήμος Αθηναίων πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου σιντριβανιού στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος πάνω στην πλατεία.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης κάνει λόγο για υποκρισία, σημειώνοντας την διαφορετική αντιμετώπιση από την πολιτεία του συγχρωτισμού στην πλατεία Ομονοίας, σε σχέση με τα γεγονότα την περασμένη εβδομάδα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

«Υποκρισία διάχυτη, χωρίς μάσκα και αποστάσεις στην πλατεία Ομονοίας», γράφει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, σημειώνοντας ότι αυτή η εικόνα έρχεται «λίγες μέρες μετά την ''πολιτικοποίηση'' της Αγίας Παρασκευής ως το νέο σημείο πόλωσης και διχασμού που απαιτούν τα πολιτικά αφηγήματα. Φυσικά, μπροστά στον Covid-19 είμαστε όλοι ίσοι. Κάποιοι, βέβαια, για την πολιτεία φαίνεται είναι πιο ίσοι», σχολιάζει στην ανάρτησή του ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής.