iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Καιρός Σήμερα
Φθινοπωρινή
''παρένθεση''


Με λίγες νεφώσεις στα βορειοδυτικά ο καιρός τη Παρασκευή.

Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα κεντρικά και τα βόρεια μέχρι το μεσημέρι, σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και στα κεντρικά και τα βόρεια θα κυμανθεί σε χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα κατά 2 με 5 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση του καιρού το μεσημέρι. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Το Σάββατο λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τη βορειοανατολική χώρα και τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 με 7 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και μικρή πτώση στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.