Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τηλεσυνεδρίαση του
Δ.Σ. Ραφήνας Πικερμίου
με 6 θέματα


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου Κωνσταντίνος Μώρος συγκαλεί  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη -με χρήση της τεχνολογίας e-presence (www.epresence.gov.gr) που έχει παραχωρηθεί για χρήση με σχετική εγκύκλιο του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης- την Τρίτη 26 Μαΐου  με ώρα έναρξης 19.30 και λήξης 20.30 (με το δικαίωμα παράτασης χρόνου τηλεδιάσκεψης σε περίπτωση που απαιτηθεί).

Σε περίπτωση αδυναμίας πραγματοποίησης της συνεδρίασης μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω τεχνικών προβλημάτων, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς την ίδια ημέρα και ώρα έναρξης-λήξης, ενώ θα γίνει η ενημέρωση των μελών μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

  1. Ενημέρωση περί επέκτασης δικτύου φυσικού αερίου στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

  2. Λήψη απόφασης περί κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακίνητης περιουσίας για ικανοποίηση αναγκών κοινής ωφέλειας, σε αγροτεμάχιο περιοχής «ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ».

  3. Λήψη απόφασης περί πεζοδρόμησης - λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 - τμημάτων του οδικού δικτύου.

  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2020.

  5. Λήψη απόφασης περί τοποθέτησης φωτιστικού σώματος επί της οδού Νέστωρος (Ντράφι).

  6. Λήψη απόφασης περί χορήγησης νέας παροχής ισχύος επί της οδού Δαβάκη Πίνδου – Καβουνίδου (Ραφήνα).