iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Τα 5 ζώδια που
δεν παντρεύονται
''ούτε με σφαίρες''


Υπάρχουν ζώδια που λατρεύουν την οικογένεια, τη θαλπωρή και την σταθερότητα, υπάρχουν όμως και ζώδια που δε θα θυσίαζαν με τίποτα την ανεξαρτησία τους.

Για αυτό εάν είσαι σε σχέση με κάποιο από αυτά και πιστεύεις ότι σύντομα θα πάτε στο επόμενο βήμα, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις και να ξανασκεφτείς τις επιλογές σου.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι κοινωνικοί και νοιάζονται για τις ανάγκες των άλλων με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται πολύ να αφιερωθούν σε ένα μοναδικό άτομο. Έχουν επίσης έναν γενικότερο φόβο να εκφράσουν τα συναισθήματα τους οπότε είναι μάλλον απίθανο να στεριώσουν σε μία σοβαρή σχέση.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου, είναι το σύμβολο της συνεχούς περιπλάνησης. Δεν σταματά ποτέ τα ταξίδια και τον πειραματισμό, κατ’ επέκταση ο γάμος δεν είναι στα πλάνα του. Επειδή αγαπούν τον αυθορμητισμό και αναζητούν την περιπέτεια, δεν πρόκειται να δεσμευτούν εύκολα.

Παρθένος

Οι τελειομανείς Παρθένοι θα περάσουν από κόσκινο την σύντροφο τους και θα την αναγκάσουν να βελτιωθεί και να περάσει από πολλά τεστ μέχρι να προχωρήσουν στο γάμο. Έχουν την τάση να ακολουθούν το πλάνο τους και να αποφεύγουν αντιπερισπασμούς και ο γάμος πιθανότατα είναι ένας από αυτούς.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι κυνηγός. Γεμάτος όρεξη και ενέργεια, θα τρέξει όσο περισσότερο μακριά από το γάμο μπορεί για να ζήσει ελεύθερος και μάχιμος. Δεν έχουν την ικανότητα να ζήσουν χωρίς να έχουν πολλές «επιλογές» οπότε εάν ήλπιζες σε κάτι παραπάνω, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς περνούν πολύ ώρα κάνοντας όνειρα για την υπέροχη οικογένεια που θα φτιάξουν, τον τέλειο τους γάμο και όλα αυτά τα ωραία. Όταν έρθει όμως η κρίσιμη ώρα, ζορίζονται να θυσιάσουν την ελευθερία τους.  Ετοιμάσου για κρίση πανικού λίγο πριν την εκκλησία.