iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Σε σοβαρή κατάσταση ο
τεχνίτης που πλακώθηκε
από ασανσέρ


Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον 30χρονο τεχνικό ασανσέρ που τραυματίσθηκε βαρύτατα ενώ εργαζόταν σε πολυκατοικία επί της οδού Λαέρτου στο Παγκράτι.

Ο άτυχος νεαρός υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται διαδωληνωμένος στην Εντατική.
Την ίδια ώρα η αστυνομία επιχειρεί να συνδέσει το παζλ και να έχει την πλήρη εικόνα του πώς εγινε το φοβερό ατύχημα. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, αιτία του κακού πρέπει να ήταν η λάθος  συνεννοήση του νεαρού τεχνικού με τον εργοδότη του, με τον οποίο είχε μεταβεί στην πολυκατοικία για τη συντήρηση του ασανσέρ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου συντηρητή το πρωί σε ασανσέρ σε πολυκατοικία της οδού Λαέρτου, στο Παγκράτι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος βρισκόταν στον 5ο όροφο μαζί με τον 42χρονο εργοδότη του. Ο συντηρητής ήταν μέσα στην καμπίνα και ο εργοδότης θα ασφάλιζε το κουβούκλιο για να αλλάξουν συρματόσχοινα. Όμως υπήρξε λάθος συνεννόηση και ο 42χρονος δεν πρόλαβε να ασφαλίσει το κουβούκλιο, ενώ ο συντηρητής έλυσε τα σχοινιά. Το αποτέλεσμα ήταν το ασανσέρ να πραγματοποιήσει ελεύθερη πτώση από τον 5ο όροφο στο υπόγειο με τον 30χρονο μέσα!

Στο σημείο έφτασαν αμέσως επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα κι απεγκλώβισαν τον άτυχο άντρα χωρίς τις αισθήσεις του.