iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Ραφήνα Κανονική
λειτουργία από τη
Δευτέρα του Κέντρου υγείας


Στην κανονική του λειτουργία με όλες τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες επανέρχεται από την Δευτέρα 1η Ιουνίου το Κέντρο Υγείας Ραφήνας, καθώς αποχαρακτηρίζεται από κέντρο αναφοράς για τον κορονοϊό.

Η διοίκηση του Κέντρου Υγείας παρακαλεί τους  ασθενείς να κλείνουν τα ραντεβού τους είτε στα εργαστήρια, είτε στους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων μέσω των τηλεφώνων 2294320250 και 2294320011, ώστε να υπάρξει προγραμματισμός και μεγαλύτερα χρονικά μεσοδιαστήματα για την αποφυγή κάθε πιθανότητας συνωστισμού. 

Οι ασθενείς θα ακολουθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, θα προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα και θα περνούν πρώτα από την υποδοχή, όπου θα τους δίνεται ειδική κάρτα για να εισέλθουν στον χώρο του ΚΥ.

Εάν διαπιστωθούν  εμπύρετα ή ύποπτα περιστατικά από το ιατρικό προσωπικό, θα εξετάζονται και πάλι ξεχωριστά στο isobox που βρίσκεται και σήμερα στο χώρο του Κέντρου Υγείας.

Παρακαλούνται όλοι οι ασθενείς να προσέρχονται στην καθορισμένη ώρα του ραντεβού τους και να πειθαρχούν με τις οδηγίες του προσωπικού, ώστε όλοι να εξετάζονται με ασφάλεια.

Τεστ για Covid-19 θα συνεχίσουν να γίνονται σε όποιον ασθενή κρίνεται ιατρικά απαραίτητο.

Το ίδιο θα μπορούν να κάνουν και τα ΚΥ Σπάτων και Νέας Μάκρης

Μένουμε ασφαλείς, παραμένουμε υγιείς.