iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 16 Απριλίου 2024

Μάκης Βουδούρης:
Υποδεχόμαστε με
ασφάλεια τα παιδιά!


Το μήνυμα μέσω fb του προέδρου του ΝΠΔΔ ''Φ. Καβουνίδης'' Μάκη Βουδούρη εν όψει της επαναλειτουργίας των παιδικών σταθμών τη Δευτέρα στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Αγαπητοί Γονείς
Πέρασαν σχεδόν 3 μήνες απο την αρχή της πανδημίας,οπου αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τους παιδικούς σταθμούς για να είστε περισσότερο ασφαλείς εσείς και τα παιδιά σας.
Στο διάστημα ομως αυτό φροντισαμε να εχουμε μια καθημερινή επικοινωνία μαζί σας μεσω της ιστοσελιδας που δημιουργήσαμε,
και η οποία ετυχε ευρείας αποδοχής απο την τοπική κοινωνία και οχι μονον. Ο σκοπός ηταν μέσα απο τις καθημερινες αναρτήσεις να δωσουμε ιδέες απασχόλησης των παιδιών,ψυχαγωγία,και γνώσεις.Πέρασαν μηνύματα για τον ιό και την αντιμετωπισή του ,οδηγίες ατομικής και οικογενειακής υγιεινής,οδηγίες διατροφής και πολλες αλλες θεματικές ενοτητες που εξέφρασαν στο εκατό τις εκατό την επιθυμία μου για την εφαρμογή ενος καινοτόμου προγράμματος.Η ολη προσπάθεια στέφθηκε απο απόλυτη επιτυχία και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές παιδαγωγούς που με υψηλή επαγγελματκή ακρίβεια ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος και στην Διευθύντρια κ. Ευγενία Καπριγιάννη που είχε τον συντονισμό του εργου.
Ακόμη πρέπει να αναφέρω την σοβαρή και ουσιαστική συνδρομή με πολύτιμες συμβουλές της ψυχολόγου κ, Μαρίας Στεφανάκη,η οποία ειχε την ευθύνη της ψυχολογικής υποστήριξης .
ΤΩΡΑ είμαστε έτοιμοι,αφού εχουμε εφαρμόσει με απολυτη ακρίβεια τις οδηγίες λειτουργίας σύμφωνα με τις εγκυκλίους, να ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.