iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ραφήνα Πού θα
''κάτσει η μπίλια'' για
τον Λεωνίδα Γανιάρη;


''Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν'' λέει η σοφή ελληνική παροιμία και έτσι πράττει ο Λεωνίδας Γανιάρης.

Οι τελευταίες πληροφορίες τον ήθελαν να προσανατολίζεται να είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας (όποτε γίνουν) για τη Νομαρχιακή επιτροπή ανατολικής Αττικής.

Ο κ. Γανιάρης σκεφτόταν πολιτικά να αποστασιοποιηθεί από τη Ραφήνα όπου ζει και εργάζεται και να τονίσει μια διευρυμένη αποδοχή της στηριξής του, καθώς έχει φίλους και συνεργάτες σε όλη την ανατολική Αττική.

Από την άλλη πλευρά όμως δέχεται και πιέσεις από ανθρώπους που τον εκτιμούν στη Ραφήνα να ριχτεί ''στη ''μάχη'' για το διοικητικό συμβούλιο της τοπικής επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος. Ο κ. Γανιάρης στις καθημερινές επαφές του στα στέκια και τα μαγαζιά της περιοχής, γίνεται αποδέκτης θετικών απόψεων για καθοδό του στην τοπική.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και σήμερα το πρωί ο κ. Γανιάρης είχε συνάντηση με βουλευτή της Ν.Δ., αλλά και παλαιό έμπειρο στέλεχος του κόμματος της τοπικής κοινωνίας που τον παρότρυναν να δοκιμάσει τη δυναμή του στη Ραφήνα.

''Πού θα κάτσει η μπίλια'' κανείς δεν ξέρει. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική του...