iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 23 Απριλίου 2024

Ραφήνα Συνεχίζεται η
''ναυμαχία'' Ανταπάντηση
του Χρήστου Τσεμπέρη


Με αναρτησή του στο fb ο αντιδήμαρχος επικοινωνίας Ραφήνας Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης  απαντά στην ανάρτηση της διευθύνουσα συμβούλου του ΟΛΡ Δέσποινας Γκικάκη για το επίμαχο θέμα με τους ναυαγοσώστες.

ΠΡΟΣ ΟΛΡ: ΕΝΤΑΥΘΑ
Η διασφάλιση των μισθών των εργαζομένων και η βιωσιμότητα κάθε εταιρείας δεν είναι κοινωνική ευθύνη. Λέγεται διαχειριστική και διοικητική επάρκεια. Αυτή είναι η δουλειά σας, για αυτό διοριστήκατε, για αυτό αμείβεστε από το δημόσιο και επ'αυτού ελέγχεστε και "απολογείστε" στην προϊσταμένη σας αρχή, όπως όλοι.
Προσπαθήστε να την κάνετε καλά, περιοριστείτε σε αυτό και αφήστε παρακαλώ τα μαθήματα κοινωνικής ευθύνης για κάποια άλλη, καλύτερη για εσάς, στιγμή. Ίσως όταν η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών στις παραλίες που η εταιρεία σας έχει την ευθύνη διαχείρισης δεν θα μετριέται με έσοδα από τραπεζοκαθίσματα, αλλά με την αξία αυτής καθεαυτής της ζωής και της ασφάλειας. Αυτό τίθεται εν κινδύνω με την απουσία ναυαγοσωστών από τις 2 παραλίες της πόλης μας.
Και επειδή οι Διοικήσεις των φορέων έχουν συνέχεια:
Οι παρελθούσες διοικήσεις του ΟΛΡ, επί ημερών του κου Ορκόπουλου αν θυμάμαι καλά, ήταν εκείνες που και αποφάσισαν και τοποθέτησαν ορθώς, τους ναυαγοσώστες στις παραλίες προσφέροντας στον πολίτη.
Η νέα διοίκηση του ΟΛΡ είναι αυτή που τους αποσύρει σήμερα. Απολύτως συμβατά με το νομικό πλαίσιο, υπό οικονομικές δυσκολίες ναι, αλλά κοινωνικά ελεγχόμενη.
Επ'αυτού και στους πολίτες απαντήστε για τη δράση ή την αδράνεια και τις αποφάσεις της ΟΛΡ Α.Ε. Όλα τα άλλα...
Κοινωνική ευθύνη είναι κάθε προσπάθεια , συνεισφορά ή δράση προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και εν προκειμένω για τους πολίτες του τόπου στον οποίο ζείτε και δραστηριοποιείστε.
Έκαστος εφ' ω ετάχθη.
Όσο για τα "εμείς κι εσείς" επιχειρήματά σας, εκλαμβάνονται ως φόρτιση της στιγμής και ατυχής διατύπωση και τα αντιπαρέρχομαι γιατί ο τόπος έχει ανάγκη από το "εμείς" ως σύνολο. Εύχομαι και πιστεύω ότι συμφωνείτε κι εσείς.
Τέλος στα περί "εκλεκτών" ή διορισμένων κάθε απόχρωσης και διαχρονικά, κάθε ένας από εμάς έχει την ιστορία του και τη δημόσια στάση του.
Ο τόπος και οι πολίτες του, ο κάθε τόπος, δεν μετριέται με τους εκάστοτε "εκλεκτούς", αλλά με την εξυπηρέτηση των αναγκών και των συμφερόντων του συνόλου της κοινωνίας.
Είμαι βέβαιος ότι συμφωνείτε απολύτως