Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ραφήνα Καθηγητής
στο ψήσιμο
ο Σαραγούδας!


Όταν ένα κρεοπωλείο κάνει ''πρωταθλητισμό'' εδώ και 80 χρόνια, αυτό τα λέει όλα.

Ο Σαραγούδας - στη Διασταύρωση της Ραφήνας - αποτελεί ''μαγνήτη'' για τους καλοφαγάδες και όσους ξέρουν από καλό κρέας. Οι βιτρίνες και τα τσιγκέλια του Σαραγούδα έχουν πάντα τα πιο εκλεκτά κρέατα. Σίγουρα κάτι θα ξεχάσουμε. Αρνιά, κατσίκια, γουρουνόπουλα κοτόπουλα, γαλοπούλες, λουκάνικα, μπιφτέκια, συκώτι, ψαρονέφρι, μπριζόλες, κιμάς, κοντοσούβλι, κοκορέτσι και ό,τι τραβάει η ορεξή σας. Ο Σαραγούδας πρωτοπορεί και τον τομέα του ψησίματος!

Σου λέει αφού έχω τα καλύτερα κρέατα γιατί δεν τα ψήνω κιόλας για όποιον θέλει. Ξεκίνησε με "απλά" κρέατα. Κανένα μπιφτέκι, κανένα κοτόπουλο και όσο περνούσε ο καιρός μεγάλωνε τη γκάμα. Τώρα ψήνει τα πάντα, δέχεται και μεγάλες παραγγελίες. Για βαφτίσια, εκδηλώσεις στο σπίτι, πάρτι, δεξιώσεις και ό,τι μπορεί να χρειάζεται χορταστικό και ποιοτικό φαγητό.

Με ένα τηλεφώνημα ο Σαραγούδας αναλαμβάνει το ψήσιμο αλλά και την παράδοση των κρεάτων την ώρα που θέλετε τα κρέατα.

Μετρ και στο ψήσιμο, είναι αυτό που λέμε λαικά ''να γλύφεις και τα δαχτυλά σου''!

Και να μην ξέρεις πού είναι ο Σαραγούδας, πράγμα αδύνατον γιατί τον γνωρίζει όλη η Αττική, κάνει ''μπαμ'' στη Διασταύρωση Ραφήνας και με δωρεάν πάρκινγκ για τους πελάτες. Οι μυρωδιές ''σε παίρνουν'' από  χιλιόμετρα...

Ο Σαραγούδας βέβαια έχει και πεντανόστιμες πίτες για σουβλάκια ή συνοδευτικό στις ποικιλίες κρεάτων, αυγά, χυλοπίτες, σούπερ μπαχαρικά για τους μερακλήδες των κρεάτων και άλλα πολλά για ένα απολαυστικό τραπέζι.

Εκεί που σταματάνε τα απλά κρεοπωλεία, αρχίζει ο Σαραγούδας!

Τηλέφωνα για παραγγελίες 2294078980 και 6974155437