Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναγιώτης Γαβριήλ:
Τα όνειρα δεν κρίνονται
από έναν βαθμό


Το μήνυμα του Παναγιώτη Γαβριήλ προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ρυθμίζουμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή τους. Με δεδομένο ότι τα σχολικά κυλικεία παραμένουν κλειστά και κατά διάρκεια των εξετάσεων, καλύψαμε το κενό αυτό και καθημερινά θα παραδίδονται σε κάθε εξεταστικό κέντρο του Δήμου μας 300 μπουκάλια νερού για τις ανάγκες των μαθητών.

Η Δημοτική Αρχή, η Σχολική Επιτροπή και οι Διευθύνσεις των σχολείων μας έχουν λάβει παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο.

Μετά από μια χρονιά με πρωτόγνωρες δυσκολίες, ιδιαίτερη και σίγουρα διαφορετική από όλες τις προηγούμενες κληθήκατε φέτος να ολοκληρώσετε την προετοιμασία σας προσαρμοζόμενοι σε νέα δεδομένα και συνθήκες. Δίπλα σας οι καθηγητές και οι γονείς σας για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
Τα όνειρα και οι στόχοι μας για το μέλλον ποτέ δεν κρίνονται από μια μέρα, ένα αποτέλεσμα ή έναν βαθμό. Είναι απλά μια στάση σε ένα καθημερινό ταξίδι με πολλές εμπειρίες και στιγμές. Να είστε ήρεμοι, να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς. Σε αυτό το ταξίδι οι πρωταγωνιστές είστε εσείς... Αύριο είναι απλά η αρχή!

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Εκ μέρους της Σχολικής Επιτροπής θέλω να ευχαριστήσω το καφέ μπαρ CLOUD που ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των εξετάσεων και με την ευγενική του χορηγία κάλυψε τις ανάγκες των μαθητών μας στις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες.

ΠΗΓΗ fb