Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μαρίνα Πατούλη
εύχεται καλό
καλοκαίρι από πισίνα


Καλό καλοκαίρι θέλησε να ευχηθεί η Μαρίνα Πατούλη στους διαδικτυακούς της φίλους, ποζάροντας δίπλα σε μία πισίνα.

Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής πέρασε το Σαββατοκύριακό της στο Λαγονήσι και φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς οπαδούς της για την εξόρμησή της. Μάλιστα, με σύμμαχο τον καιρό, η Μαρίνα Πατούλη έκανε και τις πρώτες τις βουτιές, όχι όμως στην θάλασσα αλλά σε μια πισίνα.

Αρχικά, η Μαρίνα Πατούλη ανάρτησε μία φωτογραφία που την δείχνει να περπατά στην ακροθαλασσιά – με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες κίτρινες γόβες μέσα στην άμμο, φορώντας ένα κοντό φλοράλ φόρεμα, χρυσούς κρίκους, ένα κολιέ με κοχύλια και μαύρα γυαλιά ηλίου. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έβαλε μόνο hashtags ευχόμενοι «Καλό Σαββατοκύριακο» και εξηγώντας πως βρίσκεται σε καλοκαιρινή διάθεση.
Χθες, όμως, έκανε και άλλη μία ανάρτηση, αυτή την φορά φορώντας μαγιό και ποζάροντας σε έναν μαγευτικό κήπο με μια πισίνα που θα ζήλευαν πολλοί. Σε μία από τις φωτογραφίες, η Μαρίνα Πατούλη, φορώντας ένα ροζ μπικίνι με ανάγλυφα άνθη και ένα μπεζ – χρυσό καφτάνι ποζάρει μπροστά σε έναν μπαμπού καναπέ με λευκά και χρυσά μαξιλάρια και ταιριαστό ριχτάρι, με ουρανό για προστασία από τον ήλιο. Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ποζάρει χαμογελαστή και με νάζι, με το πόδι της επάνω στην γυάλινη επιφάνεια ενός περίτεχνου τραπεζιού, του οποίου η βάση είναι από κορμό δέντρου.
Σε άλλα στιγμιότυπα στην ίδια ανάρτηση, η Μαρίνα Πατούλη, ποζάρει άλλοτε με μία φίλη της καθισμένες πλάτη – πλάτη στον καναπέ, άλλοτε σε μια πολυθρόνα μπαμπού με μεγάλη πλάτη και άλλοτε σε μία οβάλ κουνιστή καρέκλα μπαμπού. Στις λεζάντες αυτών των φωτογραφιών γράφει: «Καλό Καλοκαίρι (και χωρίς γοβάκια!!!)».

Τέλος, φαίνεται πως ούτε η ίδια μπόρεσε να αντισταθεί στις υψηλές θερμοκρασίες, καθώς σε ξεχωριστή ανάρτησή της στο Instagram εικονίζεται με το ροζ μπικίνι της και το τεράστιο χρυσό κολιέ της να απολαμβάνει ένα κοκτέιλ καθισμένη σε ένα πέτρινο παγκάκι μέσα στην πισίνα.
Φωτογραφία: Facebook