iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Συλλεκτική έκδοση
γραμματοσήμων των ΕΛΤΑ
''νικήσαμε τον κορωνοιό''


Ειδική, συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων για να απευθύνουν το σημαντικό μήνυμα «Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε-Σας ευχαριστούμε Όλους» κυκλοφορούν τα ΕΛΤΑ.

Η συλλεκτική αυτή έκδοση, τονίζει τη συλλογική προσπάθεια και την κοινή νίκη, και προβάλλει την επιτυχία της Ελλάδας στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ταυτόχρονα, απευθύνει ένα «ευχαριστώ» σε αυτούς που συνέδραμαν σε αυτή - όσους εργάστηκαν στην πρώτη γραμμή, αλλά και όσους έμειναν στο σπίτι προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

Η έκδοση επιτελεί διπλό κοινωνικό σκοπό! Εκτός από το επίκαιρο μήνυμα που μεταφέρει, μέρος των εσόδων της θα κατατεθούν στον Ειδικό Λογαριασμό για την ενίσχυση των ιατρικών υποδομών της χώρας, σύμφωνα με απόφαση που έχει λάβει το Δ.Σ της εταιρείας. Πρόκειται για μία ακόμα προσφορά των ΕΛΤΑ στην εθνική προσπάθεια ενάντια στον COVID-19.
«Η μάχη απέναντι στον κορωνοϊό μας έφερε όλους κοντά, ενωμένους απέναντι σε ένα πρωτόγνωρο εχθρό», δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. των Ελληνικών Ταχυδρομείων, Πολυχρόνης Γριβέας, με αφορμή την κυκλοφορία αυτής της ειδικής έκδοσης γραμματοσήμων.