Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν μπορεί να
περπατήσει ο 75χρονος
που έσπρωξε αστυνομικός


Ο τραυματισμός του 75χρονου που έπεσε στο έδαφος από σπρώξιμο αστυνομικού στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ, φαίνεται πως του προκάλεσε σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο ηλικιωμένος άνδρας που χτύπησε με το κεφάλι όταν στην διάρκεια διαδήλωσης για τον Τζορτζ Φλόιντ, διαμαρτυρήθηκε σε έναν αστυνομικός και αυτός τον έσπρωξε και τον παράτησε παρά το γεγονός ότι ήταν αιμόφυρτος. Αποτέλεσμα είχε να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός, μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό του.

Η δικηγόρος του Μάρτιν Γκουτζίνο, η Κάλι Ζακρόνε, μοίρασε δήλωση στα ΜΜΕ όπου αναφέρει ότι ο 75χρονος είχε σπασμένο κρανίο από το συμβάν και προς το παρόν δεν είναι σε θέση να περπατήσει. Μοίρασε μάλιστα και ένα μήνυμά του, με το οποίο ο 75χρονος δείχνει να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ τον χαρακτήρισε «προβοκάτορα των ANTIFA».

«Θεωρώ ότι δεν είναι ωφέλιμο να επικεντρώνετε σε μένα. Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα να σκεφτούμε, πίσω από εμένα», ανέφερε. «Ο κ. Γκουτζίνο παραμένει προσηλωμένος στη βελτίωση της υγείας του και βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης. Δεν περιμένουμε μεγάλη βελτίωση αυτήν την εβδομάδα», πρόσθεσε η δικηγόρος.