iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 23 Απριλίου 2024

Ραφήνα Έρχεται
το θερινό camp
του Laf Lab


Έρχεται το εντυπωσιακό #SPORTS #CAMP 2020 στον πιο παιχνιδοδημιουργικό χώρο της Ραφήνας, στο Laf Lab - Εργαστήρι Δημιουργικών και Ψυχοεκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων για παιδιά από 4 έως 7 ετών και 8 ως 12 ετών.

Καθημερινά από τις 08:30 - 15:30 ξεκινώντας από τις 29 Ιουνίου και για έξι εβδομάδες.

Το καλοκαίρι δίνει την ευκαιρία να ξεφύγουν τα παιδιά από τις οθόνες και να έρθουν πιο κοντά με την αθλητική τους πλευρά. Με δραστηριότητες που θα συναρπάσουν μικρούς αλλά και μεγάλους με τα αποτελέσματά τους. Στον πανέμορφο κήπο των 180 τετραγωνικών του laf Lab επαγγελματίας προπονήτρια και πενταμελές εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι δίπλα στα παιδιά, ώστε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Sports  Κηπουρική και Πειράματα Ομαδικά Αθλητικά παιχνίδια στον κήπο Εξωτερικές Δραστηριότητες Εικαστικό Παιχνίδι Θεατρικό Παιχνίδι

•Παρέχονται δύο δεκατιανά
•Δυνατότητα πλήρους υγιεινού γεύματος καθημερινά με 30€ την εβδομάδα από την ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ και την εγγύηση της μαγειρικής Τέχνης της Μαρίας Πιστέντη.
•Δυνατότητα μεταφοράς από και προς το σπίτι με ιδιόκτητο σχολικό λεωφορείο.

Οι εγγραφές άρχισαν
Για κράτηση θέσεων καλέστε στο τηλέφωνο 2294304779
#laflab #rafina #summer_camp #edu #projects #kids #fun

Το φετινό καλοκαίρι κάντε αυτό το υπέροχο δώρο στα παιδιά σας, μετά τον δύσκολο χειμώνα που πέρασαν. Ένα camp που θα τους μείνει αξέχαστο και θα τα γεμίσει όμορφες εμπειρίες.