iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Το ''ευχαριστώ'' του
Σάββα Ιωαννίδη στον
Α. Βασιλόπουλο


Δημόσιο ευχαριστώ του Σάββα Ιωαννίδη στον αντιδήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλο, για το ενδιαφέρον που έδειξε στη δύσκολη περίοδο μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2018.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος La Beaute Ραφήνας σημειώνει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αντιδήμαρχο Ραφήνας Ανδρέας Βασιλόπουλος για την αίσια έκβαση της υπόθεσης μου. Εγκρίθηκαν χρήματα από το πακέτο στήριξης, "ενίσχυση επιχειρήσεων των πληγέντων δήμων Μάνδρας Μεγάρων - Ραφήνας-Πικερμίου - Μαραθώνος από τις πλημμύρες 15/11/17 και πυρκαγιές 23/7/18".

Θυμίζω πως ο Ανδρέας Βασιλόπουλος με τη ''Δύναμη Ανάπτυξης'' ήταν ο μοναδικός που ενδιαφέρθηκε πραγματικά για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και έτρεξε όλους τους φακέλους αφιλοκερδώς.
Μετά από πολύ κόπο και αγώνα, δικαιώθηκε, δίνοντας ανάσα ρευστότητας σε πολλούς επιχειρηματίες της περιοχής μας.

Στην προσπάθεια του τότε να πείσει για το κοινό καλό του προγράμματος, δυστυχώς τεχνηέντως, κατηγορήθηκε από μερίδα συμπολιτών μας, πως το έκανε για λόγους προβολής, εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας...

Η δημοσίευση της θετικής έκβασης της υπόθεση μου, είναι η απάντηση σε όλους αυτούς. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για την συνεργασία σας και την έμπρακτη στήριξη που μου προσέφερε αυτούς τους δύσκολους μήνες.

Ανδρέα σε ευχαριστώ.