iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Καιρός 38αρια
το Σάββατο
Βροχές την Κυριακή


Αφόρητη ζέστη το Σάββατο, καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμη και τους 38 βαθμούς.

Την Κυριακή το θερμόμετρο θα δείξει τρεις ή τέσσερις βαθμούς πιο χαμηλά, ενώ δεν θα λείψουν και οι ξαφνικές μπόρες σε ορισμένες περιοχές, κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Το Σάββατο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως από τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5, στα νότια και βαθμιαία στα δυτικά πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια, λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.