iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Προφυλακίστηκαν μητέρα
και κόρη για τη
δολοφονία του οδηγού ταξί


Προφυλακιστέες κρίθηκαν η 45χρονη και η 18χρονη κόρη της που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου οδηγού ταξί, την περασμένη Κυριακή, στον Εύοσμο.

Εις βάρος των δύο γυναικών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο, ασκήθηκε ποινική για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με το grtimes, η 18χρονη, η οποία φέρεται να είναι πρωταθλήτρια του kickboxing, κατάφερε 21 μαχαιριές στο λαιμό και στο πρόσωπο του πατέρα της, ούσα σε κατάσταση αμόκ.
Κατά την προανάκριση, η μητέρα, φέρεται να ανέφερε ότι η κόρη τους δεν σταματούσε να τον μαχαιρώνει ακόμη και όταν αυτός πέθανε. Σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, η 45χρονη ισχυρίστηκε τα εξής: » Δεν γνώριζα. Η κόρη μου δεν με είχε ενημερώσει ποτέ. Τα χαράματα εκείνης της ημέρας έμαθα τι γίνεται και για την απόφαση της κόρης μου να δώσει τέλος στο μαρτύριο της». Η κόρη φέρεται πως ισχυρίστηκε ότι: «Είμαι θύμα βιασμού από την Β’ Γυμνασίου μέχρι την Τετάρτη (10/6). Με βίαζε τακτικά, όταν έλειπε η μητέρα μου».