Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ραφήνα Ενημέρωση
του Σάββα Αραπκιλή
για τις ερωτήσεις στο Δ.Σ.


Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Σάββας Αραπκιλής επισημαίνει σε απαντησή του σε ερωτήσεις που υπεβλήθησαν στην εκ περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αν και δεν συνηθίζω να απαντώ μέσω διαδικτύου και επιλέγω πάντα τη θεσμική οδό του δημοτικού συμβουλίου για την ενημέρωση δημοτών και αιρετών, από τη στιγμή που η συνάδελφος Μαρία Αραπκιλή Βιάδη επέλεξε απολύτως θεμιτά τη δημοσιοποίηση των ερωτήσεων της σε ΜΜΕ, σας ενημερώνω:

Α. Όσον αφορά το στέγαστρο του 1ου 4ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας, . όπως έχει ήδη ενημερωθεί το Δ.Σ. της σχολικής επιτροπής καθώς και τα σχολεία πριν την αναστολή λειτουργίας τους λόγω των μέτρων περιορισμού του covid19, έχει δοθεί σε μηχανικό εντολή για την εκ νέου σύνταξη και την ολοκλήρωση της μελέτης και τοποθέτησης του συγκεκριμένου κομματιού (πάνελ) που πρέπει να αντικατασταθεί. Και αυτό , λόγω της αντικειμενική δυσκολίας της παύσης εργασιών τους μήνες που πέρασαν λόγω κορωνοιό.

2. Όσον αφορά τους χώρους που αναφέρονται προς καθαρισμό και αποψίλωση σας ενημερώνω ότι υπάρχει πρόγραμμα που ακολουθεί η υπηρεσία κατά προτεραιότητα, στο οποίο και φυσικά υπάρχουν τα αναφερόμενα σημεία τα οποία τις επόμενες ημέρες θα καθαριστούν.