iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 23 Απριλίου 2024

Α. Βασιλόπουλος:
''Ψηλά στην ατζέντα
μας το περιβάλλον''


Η διαχείριση των βιοαποβλήτων αποτελεί ένα στοίχημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για ένα καθαρότερο και βιώσιμο περιβάλλον σημειώνει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος και προσθέτει.

Ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί οι στόχοι μας υλοποιούνται με σχέδιο και σταθερά βήματα. Στην προσπάθειά μας αυτή, αρωγός είναι η Περιφέρεια Αττικής και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Πατούλη που αφουγκράζεται τις ανάγκες και δίνει λύσεις.

Σύντομα οι κάδοι βιοαποβλήτων που παραλάβαμε θα τοποθετηθούν στις γειτονιές, με σωστό σχεδιασμό ώστε να εξυπηρετεί όλους εσάς, τους πολίτες του Δήμου μας, αλλά ταυτόχρονα και τις υπηρεσίες που θα κληθούν να πραγματοποιούν την αποκομιδή των βιοαποβλήτων και το πλύσιμο των κάδων. Επόμενο βήμα η σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων μας για τον τρόπο αξιοποίησης του νέου συστήματος διαχείρισης βιοαποβλήτων.

Ως μέρος της δημοτικής διοίκησης θέλω να διαβεβαιώσω ότι το θέμα του περιβάλλοντος βρίσκεται και θα βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα μας.