iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

''Λουκέτο'' στο ιδιωτικό
σχολείο ''Ζηρίδη'' μετά
από 87 χρόνια!


Λουκέτο βάζει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παλιά ιδιωτικά σχολεία της χώρας, γεγονός που προκάλεσε σοκ στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Πρόκειται για τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» στα Σπάτα, τα οποία, λόγω οικονομικών προβλημάτων, αδυνατούν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη ειδοποιηθεί οι γονείς μαθητών, από το λογιστήρια ότι δεν θα μπορέσει το σχολείο να δεχθεί μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά, επιστρέφοντας μάλιστα τις προκαταβολές που είχαν δοθεί για τη χρονιά 2020-2021.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι τα εκπαιδευτήρια έχουν επικοινωνήσει ήδη και με τρία ιδιωτικά σχολεία προκειμένου να διοχετευτούν εκεί τα παιδιά που δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους εκεί.

Το σχολείο αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια, λόγω ορισμένων δανείων για την κατασκευή του σχολείου στην περιοχή.

Τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» αποτέλεσαν ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με τεράστιες επιτυχίες και αναγνώριση εδώ και 87 χρόνια.

Συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία, η Νέα Γενιά Ζηρίδη αναπτύσσει διαρκώς νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για να καλλιεργήσει στους μαθητές τις γνώσεις και δεξιότητες ζωής.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη ήταν το μόνο Ελληνικό σχολείο που ήταν Registered Cambridge International School και άνηκε σε ένα παγκόσμιο δίκτυο με 11.000 σχολεία σε περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη ήταν ένα επίσημο Κέντρο υποστήριξης για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο (UCAS Centre) και πρόσφερε στους μαθητές της την προετοιμασία του ακαδημαϊκού φακέλου τους από την αρχή του δημοτικού μέχρι το τέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.