iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Διευκολύνσεις του
Δήμου Μαραθώνα
στους πυρόπληκτους


Ο Δήμος Μαραθώνος, τονίζει σε Δελτίο Τύπου.

Αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που προκύπτουν για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας του Ματιού, στην προσπάθειά τους να κάνουν χρήση της εφαρμογής επικοινωνίας με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, αναφορικά με τη Δημόσια Διαβούλευση για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο «ΜΑΤΙ 2020», σας ενημερώνει ότι: οιεσδήποτε απορίες, ερωτήματα κ,λπ. μπορείτε στο εξής, να τα στέλνετε στο e-mail: pressoffice@marathon.gr και στη συνέχεια οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Μαραθώνος θα τα διαβιβάζουν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Με σεβασμό και κατανόηση απέναντι στους πυρόπληκτους, αλλά και σε όλους τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας, ο Δήμος Μαραθώνος παρέχει αυτή τη δυνατότητα προκειμένου για τη διευκόλυνση, τη συντομότερη πρόσβαση και την αμεσότερη επικοινωνία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, αντί της δαιδαλώδους προηγούμενης διαδικασίας, όπως δημοσιεύτηκε.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου Μαραθώνος αναλαμβάνουν να διοχετεύουν στους συμπολίτες μας που θα έχουν υποβάλλει ερωτήματα, τις σχετικές απαντήσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.