iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Σπρωξιές, γραβάτες,
χαμόγελα και η βουτιά
έκπληξη στη Ραφήνα


Ο ανοιξιάτικος καιρός στην "καρδιά" του χειμώνα (τα πιό ζεστά Θεοφάνεια της τελευταίας δεκαετίας) βοήθησε στον λαμπρό εορτασμό στο λιμάνι της Ραφήνας όπου "δεν έπεφτε καρφίτσα". 

Σημασία έχει ότι ο κόσμος χάρηκε μια λαμπρή ημέρα με ιδιαίτερη σημασία για την Εκκλησία μας, οι πολιτικοί έκαναν τις δημόσιες σχέσεις τους και οι επιχειρηματίες της εστίασης γέμισαν τα ταμεία τους.

Ο εμβληματικός Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος δέσποζε όλων με το κύρος του.

Τα "κλασικά" σπρωξίματα όπως κάθε χρόνο των νυν και πρώην βουλευτών της Περιφέρειας και άλλων επισήμων από την Παντοβασίλισσα (μετά τη δοξολογία) για το ποιός θα καταφέρει να είναι πιό κοντά στις δύο πρώτες σειρές, ήταν ένα κάπως αστείο θέαμα αλλά το παραβλέπουμε. Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς - με σικ γραβάτα, ενώ η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Κατερίνα Αδαμοπούλου ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή σε όλη τη διάρκεια του εορτασμού από την Εκκλησία μέχρι και τη δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο, ζήτησε μάλιστα και την ευλογία του Μητροπολίτη με τον οποίο κάθισε εκ δεξιών του.

Είδαμε ακόμη τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου Κωνσταντίνο Μώρο, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δαμιανό Φαφούτη(και οι δύο γραβατωμένοι) και πολλούς άλλους.

Το μεγάλο "μπαμ" έκανε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Ζαφειρόπουλος που βούτηξε στην κρύα θάλασσα για τον Σταυρό. Δεν θυμόμαστε άλλον δημοτικό σύμβουλο να το έχει τολμήσει, εκτός κι αν κάνουμε λάθος.

Υπήρξε κι ένα "παρατράγουδο" με ένταση αλλά χρονιάρα μέρα αφήστε το για αύριο μη χαλάσουμε το ωραίο κλίμα.

Και του χρόνου! Χρόνια καλά και Φώτιση σε όλους!