Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο σύστημα ''μητρώου
πολιτών'' από
τις 22 Ιανουαρίου


Με την εγκύκλιο 1/2018 του Υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3/τ.Β/5-1-2018 η 22α Ιανουαρίου 2018 έχει οριστεί η ημερομηνία έναρξης του Συστήματος "Μητρώο Πολιτών".

Ενόψει της έναρξης λειτουργίας του νέου συστήματος των Δημοτολογίων όλων των δήμων παύει να διενεργείται οποιαδήποτε ενέργεια ενημέρωσης στα Δημοτολόγια των Δήμων της Χώρας από την 12η Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι έως και την 21η Ιανουαρίου 2018.

Δεν διενεργούνται επομένως στο ανωτέρω χρονικό διάστημα εγγραφές, διορθώσεις στοιχείων, διαγραφές, συμπληρώσεις στοιχείων, διαγραφές, συμπλήρωση στοιχείων, μεταβολών, ενημέρωσης  του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια καταχώρισης στις τοπικές βάσεις δημοτολογίων.

Για τη λειτουργία των Ληξιαρχείων παύει και εκεί στο ίδιο χρονικό διάστημα η λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος διαχείρισης Ληξιαρχικών Πράξεων, οι δε οποιασδήποτε αναγκαίες πράξεις θα γίνονται χειρόγραφα.

Παρακαλούνται οι δημότες να επικοινωνούν για πιθανές περαιτέρω διευκρινήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου (2294321001)