Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο ''χαστούκι'' στον
Ηλία Ψηνάκη η
παραίτηση Τσακυργιάννη


Νέο ηχηρό πολιτικό "χαστούκι" δέχθηκε ο Ηλίας Ψηνάκης με την παραίτηση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης Βασίλη Τσακυργιάννη.

Η επιστολή παραίτησης προσθέτει άλλον έναν "κρίκο" στη μακριά "αλυσίδα" παραιτήσεων, ανεξαρτητοποιήσεων και απομακρύνσεων από το "στρατόπεδο" του δημάρχου Μαραθώνα, που πλέον γνωρίζει πως το πολιτικό του τέλος πλησιάζει με μαθηματική ακρίβεια. Έρχεται μάλιστα την παραμονή της τεράστιας κινητοποίησης των μαθητών κατά του ΧΥΤΑ Γραμματικού με την πορεία από τον Τύμβο προς το δημαρχείο στη Νέα Μάκρη στις 11 το πρωί.

Η επιστολή παραίτησης του κ. Τσακυργιάννη με σαφείς αιχμές για αδιαφορία του κ. Ψηνάκη στα προβλήματα της περιοχής.

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Μαραθώνα με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου του Συμβουλίου του Κοινοτικού διαμερίσματος Νέας Μάκρης για τους λόγους που περιγράφω στη συνέχεια.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα κατόπιν ώριμης σκέψης αλλά και ευθύνης απέναντι στους δημότες οι οποίοι με εμπιστεύθηκαν στις εκλογές του 2014 κατατάσσοντας με πρώτο σε ψήφους σύμβουλο του δημοτικού διαμερίσματος της Νέας Μάκρης. Κε Δήμαρχε δυστυχώς στην περίοδο από την ημέρα που η σημερινή δημοτική αρχή ανέλαβε τη διοίκηση αυτού του δήμου και έως σήμερα οι προσδοκίες αλλά και οι ελπίδες των δημοτών δεν έλαβαν σάρκα και οστά με αποτέλεσμα τη γενική δυσαρέσκεια εις βάρος μας για την αδράνεια που επέδειξε η διοίκηση που αναλάβαμε. Από την πλευρά μου αν και επανειλημμένως αιτήθηκα μέσω των αποφάσεων του συμβουλίου που προεδρεύω αλλά και προσωπικών αιτημάτων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες δυστυχώς δεν είχα την απαιτούμενη ανταπόκριση από τη διοίκηση με αποτέλεσμα την πλήρη απραξία σε θέματα που αφορούν τη δημοτική κοινότητα την οποία εκπροσωπώ, μάλιστα είχα επισημάνει ακόμα και σε εσάς προσωπικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημοτικό μας διαμέρισμα. Για τους λόγους αυτούς σας υποβάλλω την παραίτησή μου από πρόεδρος του συμβουλίου του δημοτικού διαμερίσματος Νέας Μάκρης, παραμένω όμως στη διάθεση των δημοτών από τη θέση του συμβούλου του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας έως τη λήξη της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής.