Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκτακτη είδηση
Δεν ισχύει τη Δευτέρα
ο δακτύλιος


 

Δεν θα ισχύει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ο δακτύλιος στην Αθήνα όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Λόγω των εξαγγελθεισών απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τη Δευτέρα 15.01.2018 δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας. Επιπλέον θα επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας Μ.Μ.Μ. (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα (Ι.Χ.Ε., φορτηγά, λεωφορεία, δίκυκλα κ.λπ.). Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.»

Αναλυτικότερα, τη Δευτέρα χειρόφρενο θα τραβήξουν το Μετρό, ο ΗΣΑΠ, το τραμ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ ενώ στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Σημειώνεται, πως κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών εξετάζει το ενδεχόμενο 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων.



Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/852307/ektakto-anakoinosi-apo-tin-astynomia-xoris-daktylio-ti-deytera-15-01-i-athina#ixzz544PdLBlO