iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Οι έμποροι
Ραφήνας - Πικερμίου
έκοψαν την πίτα


Με μηνύματα για στήριξη των επαγγελματιών του δήμου Ραφήνας Πικερμίου και ευχάριστο κλίμα κύλησε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του εμπορικού συλλόγου της περιοχής.

Ο πρόεδρος Σπύρος Μαυρολέων καλωσόρισε τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους συναδέλφους του που παραβρέθηκαν στο Πνευματικό κέντρο.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους τόσο ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς όσο και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δαμιανός Φαφούτης εξήραν το έργο και τις προσπάθειες του συλλόγου. Ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Μάκης Βουδούρης πρότεινε τη θέσπιση κάρτας δημότη ώστε να έχουν εκπτώσεις οι πολίτες της περιοχής και ο κ. Μαυρολέων απάντησε "το έχουμε στα σχέδια". 

Παρόντες μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, οι αντιδήμαρχοι Δήμυτρα Τσεβά, Γιώργος Χαχολάκης, Σάββας Αραπκιλής, Παναγιώτης Καλφαντής και Αντώνης Παλπατζής, ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χριστόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της "Δύναμης Ανάπτυξης" Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο γενικός γραμματέας του δήμου και τ. δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο πρόεδρος του οργανισμού λιμένος Ραφήνας Κωνστυαντίνος Γεωργόπουλος, οι πρώην πρόεδροι του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας και Παύλος Μπατάλης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Πάντζας, η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας Χριστίνα Παναγιώτου και συγνώμη από όλους όσοι ξεχνάμε.