iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 16 Απριλίου 2024

Μπροστά ο κ. Πιστικίδης
και πίσω του
ο κ. Παλπατζής


Πολύ μας άρεσε το ομολογούμε, η νέα φωτογραφική μόδα που καθιερώσαμε, με τις συμπτώσεις ανθρώπων της αυτοδιοίκησης να κάθονται σε ενδιαφέρουσες θέσεις για χιουμοριστικό και καλόπιστο σχολιασμό.

Η αρχή έγινε στο γλέντι της Τριγλίας, όπου τα έφερε έτσι η ζωή και κάθισαν πλάτη με πλάτη ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς και ο αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής στα πρώτα τραπέζια "πίστα". Έτυχε, όπως τυχαίνουν καθημερινά, αρκεί να το "πιάνει" ο φωτογραφικός φακός πολλές εικόνες. Αφού λοιπόν άρεσε στους αναγνώστες και άρεσε σε εμάς, οι υπόλοιποι περισσεύουν. Όταν μάλιστα δεν αντιλαμβάνονται το στοιχειώδες χιούμορ που φαίνεται πεντακάθαρα στις λέξεις. Μας εγκάλεσαν για την αίσθηση του χιούμορ. Το προσπερνάμε και συνεχίζουμε. Συχνά πυκνά θα βλέπετε τέτοιες φωτογραφίες στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr. 

Μάλιστα ο κ. Παλπατζής γνωστός για το χιούμορ του, μας έδωσε μια εκπληκτική ιδέα, που φυσικά υλοποιήσαμε με μεγάλη χαρά και τον ευχαριστούμε. "Γιατί δεν φωτογραφίζετε και σήμερα που κάθομαι πίσω από τον Βασίλη Πιστικίδη;" μας είπε στην κοπή της πίτας των εμπόρων Ραφήνας Πικερμίου. Και δεν του χαλάσαμε χατίρι, όπως βλέπετε. Ο κ. Παλπατζής πίσω από τον κ. Πιστικίδη.

Περιμένουμε τις παραγγελιές σας...