Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατάκα της
χρονιάς από τον
Αντώνη Παλπατζή


Φημίζεται για το χιούμορ του ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής και του το αναγνωρίζουμε διαρκώς, αν και καμιά φορά όταν ο ίδιος πέφτει "θύμα" χιούμορ, "αστράφτει" το μουστάκι του και μας μαλώνει.

Ο Παλπατζής "έγραψε" στη συνεδρίαση, όταν ο γραμματέας Μάκης Βουδούρης ανακοίνωσε τους δικαιολογημένα απόντες (και όντως ήταν δικαιολογημένοι όχι "μαιμού"), γιατί η αλήθεια είναι πλην του Θανάση Αδαμόπουλου, ο επικεφαλής της "Συμμαχίας Δημιουργίας" Δαμιανός Φαφούτης είναι πάντα παρών, όπως και οι κυρίες Κατσούδα και Στέφου. Ε! και ο Κώστας Ξηντάρας έχει τις απουσίες του, αλλά η δουλειά μέχρι αργά το βράδυ προηγείται. Ο κ. Φαφούτης λοιπόν ήταν κλινήρης λόγω ίωσης και όταν συνεχίστηκε ο κατάλογος των απόντων (Γ.  Χριστόπουλος και Γ. Γιάννακας) ο κ. Παλπατζής είπε "ο γιατρός λείπε γιατί πήγε να κάνει καλά τον Δαμιανό!"

Για την ιστορία παρόντες από την αντιπολίτευση στο συγκεκριμένο συμβούλιο, ο κ. Τσαλαπατάνης, ο κ. Βασιλόπουλος και οι ανεξάρτητοι κ. Ζαφειρόπουλος και κ. Τόκα. Ο κ. Βουδούρης κάθεται στο προεδρείο.

Η φωτογραφία της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίασης.