Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση στους
συλλόγους για
εθελοντές στον Αραφήνειο


Πρόσκληση προς όλους τους συλλόγους και τα σωματεία του δήμου Ραφήνας Πικερμίου από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο για τη συμμετοχή εθελοντών που θα βοηθήσουν στην άρτια διεξαγωγή του Αραφήνειου Δρόμου.

Σε επιστολή του ο κ. Λουκάτος σημειώνει ότι ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π, πραγματοποιούν Aγώνα Δρόμου με το όνομα «Αραφήνειος Δρόμος  2018». Η μαζική συμμετοχή του πρώτου αγώνα που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε στο Δήμο μας, αλλά και η ομαλή διεξαγωγή του, αποτέλεσαν προϊόν συλλογικής προσπάθειας δεκάδων ανθρώπων αλλά και αφετηρία καθιέρωσης της δραστηριότητας αυτής.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας αποστέλλοντας λίστα εθελοντών του συλλόγου σας έως 31/1/2018 στον Δ.Ο.Π.Α.Π. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο: εθελοντές Αραφήνειος 2018) Σας έχουμε ανάγκη τόσο για την ποιοτική όσο και την ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα αυτού.

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Κολυμβητήριο Ραφήνας θα γίνει η συγκέντρωση όλων των εθελοντών για τη πρώτη ενημέρωση και  θα δοθούν μπλουζάκια σε όλους. 

Πέρσι ήταν όλοι εκεί, ας προσπαθήσουμε και φέτος να αφήσουμε ως πόλη και εθελοντές τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για κοινωνικούς σκοπούς.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ itportal