Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτη διαβούλευση
των εμπόρων για
τις αναπλάσεις


Έγινε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ η πρώτη διαβούλευση του εμπορικού συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου εν όψει των προτάσεων που θα κατατεθούν στον δήμο επί του αρχικού σχεδίου ανάπλασης στις δύο πλατείες της πόλης.

Παρουσία δέκα επαγγελματιών ο πρόεδρος Σπύρος Μαυρολέων ενημέρωσε για τις πρώτες σκέψεις και ιδέες, ενώ οι επαφές θα συνεχιστούν μέχρι την τελική κατάρτιση της πρότασης. Όλοι οι παρόντες και όλες οι παρούσες συμφώνησαν ομοφώνως πάντως να υπάρξει και σύγχρονη παιδική χαρά με σταθερά παιχνίδια για την ασφάλεια των παιδιών, ενώ ένα πρώτο κλίμα διαμορφώνεται και για τις πέργκολες όπου φαίνεται οι έμποροι να ζητήσουν αλλαγές στον αρχικό σχεδιασμό. Ο κ. Μαυρολέων επισήμανε πως πριν την κατάθεση στον δήμο θα ζητηθεί η άποψη ειδικού για το ποιές αλλαγές μπορούν να γίνουν με βάση τη νομοθεσία.

Παρών ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής του συνδυασμού "δύναμη ανάπτυξης" Ανδρέας Βασιλόπουλος, καθώς και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Χαχολάκης, αλλά με την ιδιότητα του επαγγελματία.

Στα tips της ενημερωτικής συνάντησης, ο εορτάζων Γρηγόρης Τσίρος από το ΔΣ του συλλόγου, δεν άφησε χωρίς γλυκά τους συναδέλφους του αλλά και τους δημοσιογράφους που έκαναν το ρεπορτάζ.