Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγουδιστής ο
δήμαρχος; Όχι,
το κλικ της στιγμής


Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στην ταβέρνα "η καλή καρδιά του Νικόλα" έγινε η κοπή της πίτας του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας Πικερμίου, όπως σας ενημέρωσε η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr.

Και για να μην υπάρξει η παραμικρή παρεξήγηση με τους φίλους των άλλων τοπικών μέσων το "ενημερώσαμε" πάει στον κλειστό οικογενειακό κύκλο. Και διευκρινίζουμε περαιτέρω. Οι διοικητές των δύο Τμημάτων, οι αξιωματικοί Δελτσίδης και Αλεξανδρόπουλος δεν ενημέρωσαν κανένα μέσο για τη γιορτή αυτή, συνεπώς δεν πήγε κανένας φωτογράφος ή δημοσιογράφος. Παρ όλα αυτά από δικές τους πηγές, απόλυτα θεμιτό, τα άλλα μέσα είχαν βίντεο και φωτογραφία.

Η iselida.gr με μικρή καθυστέρηση χωρίς να έχει απολύτως καμία σημασία, βρήκε κι αυτή μία φωτογραφία από την ωραία αστυνομική βραδιά. Μόνο που σε αυτή τη φωτογραφία ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς που φυσικά ήταν επίσημος καλεσμένος και χαιρέτησε, μοιάζει σαν να ...τραγουδάει. Γι αυτό και ο χιουμοριστικός τίτλος. Ο δήμαρχος δεν άλλαξε επάγγελμα λοιπόν, αλλά είναι η στιγμή του κλικ...

Στη φωτογραφία εκατέρωθεν του δημάρχου οι διοικητές των δύο Τμημάτων.