Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση Βασιλόπουλου
για τη διακοπή νερού
στη Διώνη


«2018 και δεν έχουμε νερό 12 ώρες χωρίς κανείς να μας ειδοποιήσει. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ψάχνουμε στο site του δήμου αν θα γίνει διακοπή. Απαράδεκτο.» είπε κάποιος αγανακτισμένος κάτοικος χθες.

Προφανώς ο μηχανισμός δεν λειτούργησε για άλλη μία φορά και το νερό διεκόπη και ο κόσμος δεν ενημερώθηκε εγκαίρως και η διακοπή κράτησε 12 ώρες και οι δικαιολογίες από τη δημοτική αρχή θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή (στα sites και στα καφενεία) τονίζει σε ανακοινωσή του ο Ανδρέας Βασιλόπουλος. Ο δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου σημειώνει.

Πέρα όμως από όλα αυτά, τα οποία γνωρίζουμε και βιώνουμε όλοι καθημερινά, χθες βγήκε (30.01.2018) στα μέσα ενημέρωσης και μία άλλη είδηση. «Δίπλα στους κατοίκους της Διώνης ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής», ο οποίος σύμφωνα με την είδηση «…ενημέρωνε διαρκώς τους κατοίκους για την εξέλιξη των εργασιών και έμεινε στο σημείο μέχρι και την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης».

 Την ίδια στιγμή (30.01.2018) που γραφόταν άλλο δημοσίευμα που έλεγε «Ο κ. Μπουρνούς, ήταν όλη την ώρα στο δρόμο, με το τηλέφωνο ανά χείρας, ώστε από τη μία να παρακολουθεί την πορεία των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα της αποκατάστασης της βλάβης στη Διώνη και από την άλλη να ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής, αλλά για τα μέσα ενημέρωσης.»

 Δηλαδή για να το αντιληφθούμε σωστά, Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος άφησαν όλες τις άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από τις θέσεις διοίκησης που κατέχουν και έμειναν στο δρόμο δίπλα στο «σκάμμα» επί 12 ώρες. Παιχνίδι εντυπώσεων ή πραγματική άγνοια βασικών κανόνων διοίκησης, δεν το γνωρίζω, αλλά σίγουρα και μας δουλεύουν και δεν δουλεύουν στα πόστα που έχουν αναλάβει.

Πρέπει επιτέλους ο Δήμος μας να περάσει σε σύγχρονους τρόπους διοίκησης, αλλιώς είναι καταδικασμένος στη στασιμότητα. Η γνωστή γελοιογραφία τα λέει όλα, αλλά ακόμα και ο γελοιογράφος δεν σκέφτηκε να βάλει στους ρόλους Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο!