Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δ. Φαφούτης: Έχετε
καθεστωτική νοοτροπία
κ. Μπουρνούς


Ηχηρή παρέμβαση του επικεφαλής της παράταξης "Συμμαχία Δημιουργίας" στη μετωπική κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς και της δημοτικής συμβούλου Σίσσυς Κατσούδα. Ο Δαμιανός Φαφούτης τονίζει σε ανακοίνωση Τύπου.

Ο εκτελών καθήκοντα Δημάρχου κύριος Μπουρνούς δεν θέλει να υπάρχει καμία άλλη γνώμη στο δημοτικό συμβούλιο εκτός από τη δική του. Θεωρεί πως η αλήθεια βρίσκεται στα λεγόμενα του και όχι στο τι συμβαίνει σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.

Συνεχίζει να ονομάζει λαϊκισμό και μικροπολιτική κάθε ενέργεια της αντιπολίτευσης να αναδείξει τα λάθη του και τις παραλείψεις του. Θα τον πληροφορήσουμε όμως ότι όσο απαξιοτικά και απολίτιστα και αν φέρεται στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης τόσο περισσότερο εκθέτει την έλλειψη στοιχειώδους παιδείας που τον χαρακτηρίζει.

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης μας κα.Κατσούδα επισήμανε την ομολογουμένως δυσλειτουργική κατάσταση που επικρατεί στο Λύκειο Πικερμίου σχετικά με την ανεπαρκή θέρμανση των αιθουσών, την ανεπαρκή παροχή ρεύματος που δεν ανταποκρίνεται στα αερόθερμα που φέρνουν οι μαθητές από το σπίτι τους, το πρόβλημα στάθμευσης κ.α. προκειμένου να πιέσει τη δημοτική αρχή να αναλάβει δράση με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. 

Ο κύριος Μπουρνούς επί ώρα στο δημοτικό συμβούλιο προσπαθούσε να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλί, συνεπικουρούμενος από τον Αντιδήμαρχο παιδείας κ. Αρπκιλή, χωρίς να αποδέχεται την ύπαρξη των συγκεκριμένων θεμάτων. Μέχρι που έφτασε ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Βουδούρης να προτείνει να γίνεται το μάθημα του λυκείου απόγευμα στις εγκαταστάσεις του γυμνασίου Πικερμίου ! Για να ειπωθεί αυτό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα κύριε Μπουρνούς ;

 Κατηγορεί ο κ.Μπουρνούς τις προηγούμενες διοικήσεις για την κατάσταση αυτή και συγκεκριμένα το κ. Αδαμόπουλο που ήταν κοινοτάρχης Πικερμίου πριν 8 χρόνια ! Να πληροφορήσουμε το κ. Μπουρνούς ότι το μόρφωμα που προέκυψε από τις δημοτικές εκλογές του 2014 και έχει αυτόν επικεφαλής, θα κλείσει σε λίγους μήνες 4 χρόνια στη διοίκηση.  Φτάνουν οι δικαιολογίες κύριε Μπουρνούς. Δυστυχώς για το Δήμο μας είστε μόνο λόγια. Πολλά λόγια. Ψεύτικα λόγια. Οι ώριμες μελέτες που έγιναν από προηγούμενες διοικήσεις, περιμένουν 4 χρόνια τώρα μάταια να αξιοποιηθούν. 

Αφήστε τις καθεστωτικές νοοτροπίες στην άκρη, μάθετε να σέβεστε και να ακούτε τα λεγόμενα της αντιπολίτευσης για το καλό του τόπου μας. Όσον αφορά τα προεκλογικά που επικαλείστε, είναι γνωστό ότι η μόνη σας έννοια είναι να παραμείνετε στη καρέκλα που με αδιαφανή και δόλιο τρόπο κατέχετε. Εξάλλου από τώρα τάζετε τα πάντα στους πάντες προκειμένου να σας υποστηρίξουν. Ασχοληθείτε και λίγο με τις ανάγκες του Δήμου μας.

Εμείς θα συνεχίζουμε να ασκούμε τα αντιπολιτευτικά μας καθήκοντα. Σας προτείνω να ασχοληθείτε με τα δικά σας καθήκοντα, τα οποία πρέπει να είναι δημιουργικά. Θα είμαστε δίπλα σας σε ότι πιστεύουμε ότι ωφελεί τον Δήμο μας. Θα είμαστε απέναντι όταν σφυρίζετε αδιάφορα στα προβλήματα και τις ανάγκες των δημοτών μας. Καλή επιτυχία.