iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Μπουρνούς σε Φαφούτη
''Φτάνει με τους
βλαχοπαράγοντες''


Ανεβαίνει το πολιτικό ''θερμόμετρο" στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου μετά το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr για την κόντρα του Βαγγέλη Μπουρνούς με τη Σίσσυ Κατσούδα που εξελίχθηκε τελικά σε "πόλεμο" διαρκείας και με τον Δαμιανό Φαφούτη.

Από το νωρίς το μεσημέρι σας ενημερώνουμε διαρκώς για ό,τι συμβαίνει και πριν λίγο ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου εξαπέλυσε νέα "ρουκέτα" κατά του κ. Φαφούτη,. ο οποίος πιθανότατα θα ανταπαντήσει. 

Λέει ο κ. Μπουρνούς σε ανακοίνωση Τύπου.

Ο άρχοντας των...συγγενικών και φιλικών δαχτυλιδιών, Δ.Φαφούτης, κάνει λόγο για καθεστώς;... Ε, όχι... Επικεφαλής με ανάθεση έργου, βρίσκεται  μόνο στο συνδυασμό σας. Πουθενά αλλού...

Δυο διαφορετικοί συνδυασμοί και ήδη οκτώ χρόνια στην αντιπολίτευση, χωρίς αυτά που  έρχονται, αποδεικνύονται πολύ κακοί σύμβουλοι για τον κύριο Φαφούτη.

Τολμά και μιλά χωρίς ίχνος συστολής, τάχα για δόλιες μεθοδεύσεις, της παρούσας δημοτικής αρχής ,ποιός;

Ο άνθρωπος που επέλεξε (δικαίωμα του αναφαίρετο) να εκτεθεί εκλογικά με ένα συνδυασμό, του οποίου ο επικεφαλής, απαξίωσε τους ίδιους τους πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν απέχοντας επιδεικτικά από σχεδόν κάθε διαδικασία του δημοτικού συμβουλίου.

Κουβέντα φυσικά από τον κύριο Φαφούτη για αυτά. 

Ούτε ήξερε, ούτε έβλεπε, ούτε άκουγε, ούτε είπε ποτέ το παραμικρό.

Η μόνη έγνοια του να πάρει το "δαχτυλίδι" από τον απόντα αρχηγό του. Να γίνει δοτός "αρχηγός" σε μια παράταξη, χωρίς φυσικά να έχει ψηφισθεί ως τέτοιος ποτέ.

Και οι πολίτες? Ψιλά γράμματα αυτά. Δεν έχουν σημασία. Ψηφίζουν Αδαμόπουλο, τους βγαίνει μια παρατεταμένη απουσία που καταλήγει σε ... Φαφούτη. Η αποθέωση της ...διαφάνειας και της δημοκρατικής διαδικασίας. 

Και κουνάει και το δάχτυλο ο τιμητής των πάντων, ο κατ' αποκοπήν και ανάθεση επικεφαλής, σε μια παράταξη που βγήκε καθαρά , θαρρετά και δημόσια στους πολίτες προτείνοντας μια πολιτική προγραμματική συμφωνία και ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης, το οποίο έτυχε της συντριπτικής αποδοχής τους , με την ψήφο τους στις τελευταίες εκλογές.

Ξεχνάει εύκολα ο κος Φαφούτης τη λαϊκή ετυμηγορία.

Έχει επίσης επιλεκτική όραση και ακοή, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται ότι δεν βλέπει, δεν ακούει τίποτα από το έργο που γίνεται στην πόλη μας. 

Αλλά και μνήμη επιλεκτική επίσης, γιατί κάνει ότι δεν θυμάται σε τι χάλι παραδόθηκε η πόλη στους πολίτες από νυν φίλους του, που τους κάνει και του κάνουν πλάτες εσχάτως, αλλά άλλα έλεγε το μακρινό 2014......

Αποτελεί δυστυχώς ό,τι πιο παλιό παρά την ηλικία του. Είναι η επιτομή του λαϊκισμού, του νεποτισμού, του πολιτικαντισμού και δεν θα πάει μακριά με αυτά τα μυαλά στις πολιτικές αποσκευές του. 

Όσο για την ουσία, αν υπάρχει τέτοια δηλαδή σε όσα λέει, ας διαβάσει την απάντηση μας στην κα Κατσούδα , ας έρθει να δει από κοντά την τοποθέτηση των νέων κλιματιστικών (απόφαση που είχε ήδη ληφθεί πριν το σώου της παράταξης του), ας ρωτήσει επίσης εκεί πίσω από τις κλειστές πόρτες που συναντιέται με τον πραγματικό αρχηγό του και μοιράζουν τα δαχτυλίδια μεταξύ τους, να του πει για το Πικέρμι, γιατί στο δημόσιο διάλογο, όσο να'ναι, είναι ακριβοθώρητος.

Κλείνοντας, και παραφράζοντας το ρηθέν από πολιτικό άνδρα της περιοχής μας: " Φτάνει  πια με τους βλαχοπαράγοντες".

Καλή τύχη στο μαγικό κόσμο των δαχτυλιδιών από συγγενείς και φίλους κε Φαφούτη. 

Αφήστε μας εμάς να συνομιλούμε με τους πολίτες και να έχουμε αυτούς κριτές για το έργο μας, τις καθυστερήσεις τα όποια λάθη και παραλείψεις μας. Έχετε δαχτυλίδια εσείς να πάρετε και να δώσετε. Μην σας ταράζουμε τώρα με ... επουσιώδη όπως η πόλη, οι πολίτες και το αύριο της.