Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομπρέλα το Σάββατο
στην Αττική λέει
ο Γ. Καλλιάνος


Βροχερό Σάββατο στην Αττική σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. Μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής θα ξεκινήσει να βρέχει ασθενώς και τοπικά σε διάφορες περιοχές του Νομού Αττικής. Το Σάββατο θα ξεκινήσει η μέρα με μουντό-συννεφιασμένο και βροχερό κατά διαστήματα καιρό για τις περισσότερες περιοχές του Νομού Αττικής και μάλιστα τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες υπάρχουν ενδείξεις ακόμα και για πέρασμα σποραδικών καταιγίδων.

Από αργά το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού, αφού τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σχεδόν παντού και σταδιακά θα σταματήσουν.  Βέβαια και την Κυριακή υπάρχει το ενδεχόμενο για εκδήλωση τοπικών βροχοπτώσεων στο νομό Αττικής, όμως θα είναι πολύ πιο εξασθενημένα σε σχέση με το Σάββατο και θα εκδηλωθούν για μικρότερη χρονική διάρκεια. 

Η θερμοκρασία το Σάββατο στην Αττική θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από νότιες διευθύνσεις και αρκετά ενισχυμένοι, τόσο στο Σαρωνικό όσο και στο νότιο Ευβοϊκό, με εντάσεις 4 έως 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.