iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Ο ''πονοκέφαλος'' του
Κώστα Καραμανλή
στη Ραφήνα


Δύσκολη η σημερινή ημέρα για τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα διαχείρισης στην πολιτική του "οικογένεια". Τον "εμφύλιο" στη λεγόμενη Καραμανλική πτέρυγα από την εμπλοκή του ονόματος του Αδωνι Γεωργιάδη στην υπόθεση της Novartis. 

Θοδωρής Ρουσόπουλος, Νικήτας Κακλαμάνης και Σάκης Ιωννίδης στήριξαν σθεναρά τον κ. Γεωργιάδη, ενώ, αντιθέτως, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων Καραμανλή Γιώργος Βλάχος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επίσης επί Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος του επιτέθηκαν ζητώντας την αποκαθήλωσή του. Μάλιστα, οι αναρτήσεις που έκανε ο κ. Αντώναρος το απόγευμα του Σαββάτου στο Facebook ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη ΝΔ με αποτέλεσμα τη διαγραφή του από το κόμμα. 

Ο Νικήτας Καλαμάνης επιτέθηκε στον Γιώργο Βλάχο ο οποίος ζήτησε την καρατόμηση του κ. Γεωργιάδη, τον οποίο όμως στήριξε και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης. Και ο εκπρόσωπος τύπου των κυβερνήσεων Καραμανλή Θοδωρής Ρουσόπουλος, στήριξε  τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. 

Τώρα ο κ. Καραμανλής όπως κάνει πάντα ήρεμος στο σπίτι του στη Ραφήγνα θα πρέπει να αποφασίσει τι "νεύμα" θα κάνει. Στήριξης ή απομόνωσης του κ. Γεωργιάδη. Ή θα παραμείνει ουδέτερος. Ουδείς γνωρίζει. Όμως και η αμέτοχη στάση του αποτελεί πολιτική απόφαση.