Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Α. Βασιλόπουλος προς
Δ. Φαφούτη Δεν είναι
πάρτι το συμβούλιο


Το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι παιδικό πάρτι για να αποχωρεί όποιος ενοχλείται από τις διαδικασίες τονίζει σε ανακοίνωση Τύπου ο Ανδρέας Βασιλόπουλος.
Ο δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου σημειώνει. Χαιρετίζω τη στάση των λιγοστών συνάδελφων κ.κ. Βουδούρη και Τσαλαπατάνη, που παρέμειναν μαζί με εμένα στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Όπως εξήγησα και μέσα στην αίθουσα του ΔΣ, η αποχώρηση κάποιων από τη συνεδρίαση, επειδή διαφωνούν με τις διαδικασίες, απλώς τους αφαιρεί το δικαίωμα να συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων και να εκφέρουν άποψη. Δεν είμαστε σε παιδικό πάρτι για να φεύγουμε όποτε ενοχλούμαστε.
 
Αρκεί να αναλογιστούμε ότι εάν είχαμε αποχωρήσει όλοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, όπως πρότεινε ο κ. Φαφούτης, θα είχαμε ενεργητικά αφήσει τη Δημοτική Αρχή να «αλωνίζει» εντελώς μόνη της. Αποτελεί υποχρέωση όλων μας να συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Υποχρέωση απέναντι στο θεσμό, υποχρέωση απέναντι στους δημότες που μας τοποθέτησαν στη θέση αυτή. 
 
Τέλος, φαντάζει σαν ανέκδοτο ότι στη χθεσινή συνεδρίαση εμφανίστηκε (μετά από πολύ καιρό) σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση και παρόλα αυτά κατάφερε να αποχωρήσει επίσης σχεδόν σύσσωμη, πριν καν συζητηθεί το πρώτο θέμα. Ακόμα μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι η αναφορά από διαδικτυακό μέσο ότι ο κ. Χριστόπουλος αποχωρώντας μίλησε απαξιωτικά για τους συναδέλφους του οι οποίοι παρέμειναν πιστοί στον αντιπολιτευτικό τους ρόλο.