iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Πανελλαδική αναγνώριση
της επιτυχίας του
Τ/Α Ραφήνας


Πανελλαδική αναγνώριση για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας - Πικερμίου και γενικότερα του Αστυνομικού Σώματος.

Την εξάρθρωση της συμμορίας "δεύτερης γενιάς" των Ρομά που είχε γίνει φόβος και τρόμος καρπώνεται το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας με τους άξιους αστυνομικούς και τον διοικητή του Δημήτρη Δελτσίδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον Διοικητή και τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας. Την ίδια ώρα οι πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου αισθάνονται υπερήφανοι και βέβαια ακόμη πιο ασφαλείς, ενώ το διαδίκτυο κατακλύζεται από συγχαρητήρια μηνύματα για το Τ/Α Ραφήνας, όχι μόνο από κατοίκους της περιοχής αλλά και όλης της χώρας.

Έμπειροι αστυνομικοί συντάκτες με δεκαετίες στο ρεπορτάζ μιλούν γιά "άθλο" σε μία πολύ επικίνδυνη εποχή και με προσωπικό που σίγουρα αριθμητικά δεν είναι επαρκές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr η επιτυχία αυτή έχει ικανοποιήσει τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνο Τσουβαλά, ο οποίος εκφράζει την ευαρεσκειά του. 

Την επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας σχολίασε πολύ θετικά στις κατ ιδίαν συνομιλίες του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στο έργο της αστυνομίας με κάθε τρόπο.

Ανακοίνωση με εγκωμιαστικά σχόλια για το Τ/Α Ραφήνας εξέδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος.