Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βραβεύσεις, πίτα
και πάρτι για
τον Παγκράτιο


Τριπλή γιορτή γιά τον αθλητικό σύλλογο τάε κβον ντο "Παγκράτιος" το Σάββατο βράδυ. Ο σύλλογος έκοψε την πίτα του, βράβευσε τις αθλήτριες και τους αθλητές που διακρίθηκαν σε επίσημους αγώνες το 2017 και ακολούθησε και πάρτι γονέων και παιδιών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Καλτσάς, στον οποίο αθλούνται πάνω από 80 παιδιά, ενώ 20 αποτελούν την αγωνιστική ομάδα. Ο κ. Καλτσάς αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Παγκράτιου, ο οποίος όπως τόνισε στοχεύει ψηλά. Την Παρασκευή 2 Μαρτίου μάλιστα αποστολή του συλλόγου ταξιδεύει αεροπορικώς για το Βέλγιο όπου οι αθλητές θα πάρουν μέρος σε διεθνές μίτινγκ φορώντας και τις καινούργιες τους στολές που επιμελήθηκε το κατάστημα αθλητικών ειδών Κεραμιδάς Σπορ.

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Αργύρης Κωστάκης ισόβιο μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Unicef, ο οποίος μετέφερε την αγάπη και τα συγχαρητήρια της προέδρου κ. Σοφίας Τζιτζίκου. Εξήρε το έργο που γίνεται στον Παγκράτιο στο πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι και επισήμανε πως η παγκόσμια οικογένεια της Unicef επικροτεί κάθε προσπάθεια αλληλεγγύης και προάσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών. "Ο αθλητισμός είναι η γέφυρα που ενώνει όλους τους ανθρώπους, μιά ανυπέρβλητη δύναμη" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των μικρών αθλητριών και αθλητών που καταχειροκροτήθηκαν για τις προσπαθειές τους και η βραδιά έκλεισε με μουσική ποτό και χορό.

Στη βασική φωτογραφία η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας (που θα ταξιδέψει και στο Βέλγιο) Μαριλένα Διαμάντη παραλαμβάνει το βραβείο από τον πατέρα της Σπύρο (ψυχή της εκδήλωσης) υπό το βλέμμα του προπονητή Δημήτρη Καλτσά.