iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Μώρος και
Ζαφειρόπουλος ''βγάλαν
τα μαχαίρια''


Μετωπική σύγκρουση στο δημοτικό γιά ακόμη μία φορά για το πολύκροτο θέμα των απουσιών δημοτικών συμβούλων.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Ζαφειρόπουλος απαντώντας σε αναφορά του Γιώργου Χριστόπουλου για εμπλοκή του ονόματος του (του κ. Ζαφειρόπουλου) στην καταγγελία στην Περιφέρεια, υποστήριξε πως "ότι έχω να πω το λέω θεσμικά από μικροφώνου σε αυτή την αίθουσα. Δεν έκανα εγώ την καταγγελία όπως υπονόησε ο κ. Χριστόπουλος, αλλά ο κ. Μώρος, ο οποίος αν και είχε πει πως δεν θα το έκανε ποτέ προέβη σε αυτή την κίνηση".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος επισήμανε πως "αναγκάστηκα να το κάνω γιατί αφενός είμαι υποχρεωμένος από τον νόμο και αφετέρου ο κ. Ζαφειρόπουλος ήγειρε το ζήτημα δημοσίως σε συνεδρίαση. Θεσμικά έπρεπε να το κάνω έχετε δίκιο κ. Ζαφειρόπουλε, αλλά βλέπετε να έχει λυθεί το πρόβλημα με τους απόντες ακόμη και μετά την αναφορά μου;" Και συνέχισε "να είστε πιο προσεκτικός άλλη φορά κ. Ζαφειρόπουλε, γιατί με τη δημόσια αναφορά σας ευαισθητοποιήσατε τα μέσα ενημέρωσης που καλώς έπραξαν και ανέδειξαν το θέμα".

Υποθέτουμε ότι ο κ. Μώρος "φωτογράφιζε" τον Θανάση Αδαμόπουλο ο οποίος για πολλοστή φορά απουσίαζε επικαλούμενος ταξίδι στο εξωτερικό.

Σε υψηλούς τόνους ο κ. Ζαφειρόπουλος ανταπάντησε λέγοντας "ρίχνετε το φταίξιμο σε εμένα για να κάνετε τη δουλειά σας".

Η θέση της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr είναι γνωστή εδώ και μήνες. Ο πρόεδρος πρέπει να εφαρμόζει τον νόμο με απόλυτη αυστηρότητα όσον αφορά τους "κοπανατζήδες" δημοτικούς συμβούλους που δεν τιμούν τον θεσμικό δημοκρατικό τους ρόλο. Και επιτέλους να σταματήσει το προσβλητικό "παραμύηθι" με τις δήθεν δικαιολογημένες απουσίες...