iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Χορός, ποτό και...
συμφωνίες στο
πάρτι του δημάρχου


Είναι από τα πιό ...''επικίνδυνα'' ρεπορτάζ που μπορεί να κάνει ένας δημοσιογράφος στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να μη χάσει καμία είδηση, αλλά να ξεχάσει ή να μην είδε κάποιον από τους καλεσμένους και να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Και όταν στο πάρτι για τη γιορτή του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου ήταν πολλές δεκάδες άνθρωποι, τότε η δημοσιογραφική "αποστολή" είναι σε ...πολεμική ζώνη! Συνεπώς ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη για όσους ξεχάσαμε ή δεν είδαμε στο the view club που έγινε το πάρτι και κυριάρχησε η μουσική από τη δεκαετία του 80 (ελληνική και ξένη). Το άψογο σέρβις του καταστήματος ήταν αυτό που έδωσε ώθηση στο πάρτι.

Ασφυκτικά γεμάτο το club με τον αμφιτρύωνα και τη συζυγό του να υποδέχονται τους καλεσμένους. Μεταξύ άλλων Κωνσταντίνος Μώρος, Βασίλης Πιστικίδης, Σάββας Αραπκιλής, Παναγιώτης Καλφαντής, Γιώργος Κοκκόλης, Δήμητρα Τσεβά, Δημήτρης Δελτσίδης, Σπύρος Μαυρολέων, Παύλος Μπατάλης, Μάκης Βουδούρης, Αριστείδης Μπουράνης, Ηλίας Μικρόπουλος, Αντώνης Παυλίδης, Βασιλική Μπέκα, Γιώργος Κικκής, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Μελίνα Κρόκου, Ηλίας Ανδρεόπουλος, Ευγενία Καπριγιάννη, Άγγελος Χοβαρδάς, Μαρία Τσέρμου, Χαρά Ξανθή, Βαγγέλης Ιωάννου, Χρήστος Τσεμπέρης, Γιώργος Γκόρτζος, Βούλα Χρήστου, Παναγιώτης Γαβριήλ, Σπύρος Πάντζας.

"Πρωταθλητής" στον χορό ο Παναγιώτης Καλφαντής. Στις μπίρες δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε, ενώ χρυσό μετάλλιο στις δημόσιες σχέσεις (με την  καλή έννοια) ο Παύλος Μπατάλης με πολύ κοντά τον Γιώργο Κοκκόλη.

Οι ειδήσεις που βγήκαν από τα "πηγαδάκια" και τα τραπέζια. Αφορούν προσύμφωνα, συμφωνίες και "αρραβώνες". Παρασκήνια τόσο για την προεκλογική κούρσα που έχει ξεκινήσει για τις δημοτικές κάλπες, αλλά και τις εσωκομματικές εκλογές της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στις 13 Μαίου. Κι εκεί έχει πολύ φαί...