iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ραφήνας
Πικερμίου για το
παράλιο μέτωπο


Η οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ραφήνας Πικερμίου τονίζει σε ανακοινωσή της για το παράλιο μέτωπο.

Δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε αποσπασματικό. Δεν χρειάζεται να φοράς "κομματικά γυαλιά" για το δεις. Είναι η καθαρή πραγματικότητα!

Η Ραφήνα γίνεται ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των πόλεων, που οι παραλίες τους αποδίδονται μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στους φυσικούς ιδιοκτήτες τους, στους δημότες!

Πόλεις και περιοχές, όπως το Κερατσίνι/Δραπετσώνα, η Πάτρα, η Κέρκυρα, η Ελευσίνα, τα Μέγαρα και ο Ασπρόπυργος ξέρουν πια το "μυστικό της επιτυχίας".

Είναι η πολιτική βούληση της κυβέρνησης και η λογική της συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αυτό το "μυστικό" γνωρίζουν τώρα, από πρώτο χέρι, και οι πολίτες/δημότες της Ραφήνας!

Η Ραφήνα μας, βγαίνει πια από τη λίστα της παγκόσμιας πρωτοτυπίας - ως η παράλια πόλη που δεν της ανήκει ούτε σπιθαμή από τις  παραλίες της - και κατακτά το αυτονόητο.

Το Κόκκινο Λιμανάκι,  ο Άγιος Νικόλαος , το Πάρκο Καραμανλή και οι Μαρίκες είναι το μεγάλο πρώτο βήμα, για την ολοκλήρωση ενός στόχου και πόθου δεκαετιών.

Και είναι αλήθεια, ευτυχής συγκυρία ότι αυτό συνέβη αυτές τις μέρες, όπου οι άνθρωποι αλλάζουμε ευχές, πάντα με την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή

για τον καθένα ατομικά αλλά και για όλους μαζί, ως κοινωνία.

Με την ευκαιρία αυτή, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ραφήνας Πικερμίου, στέλνουμε τις ευχές και την αγάπη μας σε όλους τους συμπολίτες μας, μα πιο πολύ σε εκείνους

που νομίζουν ακόμα, ότι όλοι είναι ίδιοι, και ότι η πολιτική είναι ρουσφέτια και υποσχέσεις!

Καλό Πάσχα με υγεία, δικαιοσύνη, αγάπη κι αλληλεγγύη.