iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

H απάντηση του
Β. Μπουρνούς σε
διαδικτυακό σχόλιο


Αιχμηρή απάντηση από τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου σε διαδικτυακό σχόλιο που φιλοξενήθηκε σε τοπική ιστοσελίδα.

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς τονίζει σε ανάρτηση στο fb:

Οι μάσκες έπεσαν για τους δήθεν φιλόζωους.
Με μια ανάρτηση στο "φιλόξενο" διαδικτυακό τόπο rpn.gr η Β.Βασιλικού και o Δ. Καρασταμάτης -άγνωστοι από την πρώτη γραμμή αντιμετώπισης των ζητημάτων περί αδεσπότων- τάχα αυτοαποκαλούμενοι και ως φιλόζωοι επέλεξαν να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας ,κατηγορώντας το δήμαρχο γιατί απομάκρυνε αδέσποτο ζώο από την εξέδρα των επισήμων και εμπόδισε τη μαθητιώσα νεολαία να παρελάσει προς τιμήν του.
Θα μπορούσα να τους απαντήσω διάφορα για την απρεπή συμπεριφορά τους που κηλιδώνει το νόημα της εθνικής επετείου, όπως και τους φωτογράφους που τους χρησιμοποιούν ως υπογράφοντες, αλλά θα αρκεστώ σε αυτά τα ολίγα λόγια:
-H Δημοτική αρχή καλύπτει με μεγάλη ευαισθησία όλα όσα χρειάζονται για την αντιμετώπιση της κακομεταχείρισης των ζώων και φροντίζει με το παραπάνω για την ευζωία τους.
-Δεν χρησιμοποιεί τις δράσεις για τα αδέσποτα για να κερδίσει δημοσιότητα, ούτε να κάνει μικροπολιτική όπως συνηθίζουν να κάνουν οι υπογράφοντες τη συγκεκριμένη δημοσίευση.
-Οι δημοτικές εκλογές είναι μακριά ακόμη και τους συνιστούμε να μην χάνουν την ψυχραιμία τους. 
-Δεν θεωρούμε ότι η αγάπη για τα τετράποδα αποδεικνύεται με το να τα αφήσουμε να παρακολουθήσουν την παρέλαση από περίοπτη θέση στην εξέδρα. Η παρέλαση γίνεται για να τιμήσουμε τους Εθνικούς μας Ήρωες και αυτούς που έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα.
Ο εκνευρισμός τους που η Δημοτική Αρχή είναι τόσο ευαίσθητη στο ζήτημα των αδέσποτων είναι εμφανής. Εμείς καθημερινά αποδεικνύουμε την ευαισθησία μας, περιθάλποντας πάνω από 170 αδέσποτα , όπου κάποιοι "φιλόζωοι" τα εγκαταλείπουν στους δρόμους.
Επειδή πρόκειται για μέρες αγάπης εύχομαι το αναστάσιμο μήνυμα να τους δείξει το δρόμο ώστε να αποκτήσουν κάποια στιγμή την πραγματική και ανιδιοτελή αίσθηση της φιλοζωίας.

Και η ανταπάντηση της ιστοσελίδας

Να θεωρήσουμε αγαπητέ κ. Δήμαρχε , ότι η χρήση των εισαγωγικών στο χαρακτηρισμό του rpn.gr ως "φιλόξενου" - και σύμφωνα με τη χρήση των σημείων στίξης στην ελληνική γραμματική - έγινε προκειμένου η λέξη "φιλόξενο" να έχει ένα ιδιαίτερο νόημα ή να δώσει μια ιδιαίτερη απόχρωση νοήματος στο λόγο σας, ενθυμούμενος ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε "φιλοξενήσει" και τις δικές σας προσπάθειες για την προστασία των αδέσποτων .