iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Τι είπαν Τσίπρας
και Μητσοτάκης για
τον ήρωα πιλότο


Την βαθιά ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Πολιτείας προς τους οικείους του σμηναγού Γιώργου Βαλταδώρου, του αδικοχαμένου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε στα ανοικτά της Σκύρου, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός.

«Σήμερα χάσαμε ένα σπουδαίο πιλότο της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που έφυγε την ώρα του καθήκοντος» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Η οδύνη όλων μας είναι μεγάλη. Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένεια και τους συναδέλφους του. Εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας εκφράζω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Την θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του Σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου εξέφρασε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Έδωσε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας», αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη δήλωσή του ενώ παράλληλα συμπληρώνει πως «η μνήμη του ας γίνει πηγή θάρρους για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Και έμπνευση συνετής αποφασιστικότητας για ολόκληρο το λαό μας».