iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Απρίλιος με μαγιό
αντιλιακό και
30άρια!


''Γεύση'' από καλοκαίρι την εβδομάδα που έρχεται!

Η θερμοκρασία θα αγγίξει θα τους 30 βαθμούς Κελσίου, με τις παραλίες να υποδέχονται τους πρώτους κολυμβητές.

 

Τη Δευτέρα στα δυτικά προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά. Στα υπόλοιπα γενικά ο καιρός αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά και νότια δυτικοί. Βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο έως τους 27 βαθμούς.

Την Τρίτη ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη το πρωί και στα βόρεια ηπειρωτικά το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Κυρίως στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο έως τους 30 βαθμούς.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα νοτιοανατολικά και τις απογευματινές ώρες στα βόρεια κυρίως ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή (27/04) ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.