Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξιφούλκησαν ξανά
για το γραφείο του
Συμπαραστάτη


Το Γραφείο και το e mail του Συμπαραστάτη του Δημότη έθεσε για τρίτη συνεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Ο κ. Βασιλόπουλος υποστήριξε ότι όσους ρώτησε στο Δημαρχείο (ακόμη και στη ρεσεψιόν) δεν γνώριζαν για γραφείο, ενώ σε συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Παυλίδη στο κυλικείο του Πνευματικού Κέντρου, του επιβεβαίωσε πως δεν διαθέτει γραφείο. Με αφορμή αυτή τη συνάντηση ο κ. Βασιλόπουλος κατηγόρησε τον Βαγγέλη Μπουρνούς ότι ψεύδεται όταν λέει πως ο κ. Παυλίδης έχει και γραφείο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Απαντώντας ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου υπογράμμισε ότι παρ ότι προσπαθεί να είναι ευγενικός με τον κ. Βασιλόπουλο του επιστρέφει τον χαρακτηρισμό "ψεύτης", γιατί πληροφορήθηκε ο ίδιος από τον Συμπαραστάτη για τη συνάντηση. Στην οποία είπε στον κ. Βασιλόπουλο ότι ο Δήμος του διέθεσε χώρο στο Πνευματικό Κέντρο. Ο κ. Παυλίδης όπως διευκρίνισε ο δήμαρχος τελικά κατέληξε σε γραφείο στο κτίριο της παλιάς Κοινότητας, στο οποίο άμεσα θα τοποθετηθεί ταμπέλα με την ιδιοτητά του έξω από την πόρτα, ενώ θα του δοθεί και υπηρεσιακό e mail.

Το ότι ο κ. Παυλίδης διαθέτει γραφείο στο κτίριο της παλιάς Κοινότητας επιβεβαίωσε από μικροφώνου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος.