Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρήνος στην Τήνο
για το τρομακτικό
θανατηφόρο ατύχημα


Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Τήνο, όταν απορριμματοφόρο του Δήμου κατέληξε μετά από ξέφρενη πορεία σε γκρεμό 120 μέτρων, παρασύροντας στο θάνατο δύο υπάλληλους.

Από θαύμα σώθηκε ένας 24χρονος που επέβαινε στο μοιραίο όχημα.

Ο Γιάννης Κορίνθιος, 49 ετών, πατέρας δύο παιδιών και ο Δημήτρης Ταράσης, 48 ετών είναι οι δύο υπάλληλοι που βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν «έφυγε» σε μία στροφή από τον δύσβατο δρόμο και ντεραπάρισε. 

Αμέσως στο σημείο στήθηκε επιχείρηση από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική για την ανάσυρση των τριών επιβατών, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε για τους δύο άνδρες ήταν ήδη αργά. Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και αργότερα στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια. Ο ίδιος είπε στους πυροσβέστες ότι δεν κατάλαβε πως συνέβη το δυστύχημα.

Όπως σημειώνει το cyclades24.gr, οι κάτοικοι του νησιού αναφέρουν ότι το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα είναι στενό και επικίνδυνο. Οι συνθήκες που οδήγησαν ωστόσο το απορριμματοφόρο στη χαράδρα παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου.